Sejuta Cinta

24 July 2008

Tag Tongdram

Isk tgh sakit2 pun kena tag ni...oklah aku jawab jer lah kan...kang merajuk bagai...maleh nak pujok..padahal tag sebelum ni bnyk lagi tak jawab ni...errr bnyk sgt homework...punat2...ok this is my answer...here we go...

1) Anda rasa anda cantek?...kenape?
Erm semua ciptaan Allah cantikkan...haiyakkkkk...semestinya i pun cantek dr biasa...sajer jer soalan ni nak bg i angkat almari sendiri...knapa i cantek dr biasa bcoz, kulit i cantek...wakakaka tak bnyk sgt problem...muka pan asian...wakakakaka tulah ramai peminat ssh kan jadi pan asian..lumrah kehidupan...bnyk lg sbb knapa i cantek dr biasa, but takkan nak mention semua kan..nnti meroyan pulak kan yg dengki2 kat i..kalau nak kutuk silakan tgglkan komen2 anda.

2) Kenape kekasih, kawan, suami anda suka kepada anda?
kenapa mereka2 itew suka...yer ker suka...dlm hati siapa taw. isk2 i pun tak taw lah kenapa dan mengapa...but honestly i tnya kat my beloved friend kan why suka sgt kat i ni...sbb i ni kalau bawa begurau lebih2 pun tak marah katanya...haha walaupon...dia tak tau i sdg bergelumang derita...erm lain2 sebab???i have no idea..busannya stended betol soalan ni.

3) Jikalau wajah anda seperti monyet...bagaimana anda nak tunjukkan kecantikan anda kepada orang lain?
isk2 soalan ni...soalan ni nnti kontroversi ni...ni jerlah jawapan i...simple, takdernye jikalau2 kita sdh cukup cantik sebagai manusia yang diberikan akal fikiran..kan monyet manada akal...sure dia tak taw nak tunjukkan kecantikannya. sorry lah tak jawab soalan ni...kurengs sikitlah.

4) Anda berada dalam satu majlis yang gilang-gemilang dan anda ingin di temuramah...anda di kelilingi oleh banyak wartawan, dan jurugambar...dan anda tidak boleh lari dari situasi ini.. tiba2 anda mendapati bau mulut anda berbau tahi cirit..bagaimana anda mengatasi situasi itew?
wahahaha ekskiusmi nak pegi toilet kejap (sambil menutup mulut dgn tisue) i pun berlari2 anak ke toilet...smpi toilet i kumur2 then mkn chwinggam...mcm tu lah kot...takkan i nak berdiam durja...nnti tak pasal2 i di cop sombong gitew.

5) Kredit talifon anda habis, beg duit tertinggal, kunci kete tertingal dalam kete yang berkunci..dan anda berada di tengah tengah bandar anda terpakai kasut sebelah lain dan anda ingin terberak sangat ... ape yang anda lakukan untuk masuk ke kereta dan pulang ker rumah?
Mula2 i mesti cari toilet kat mana2 restoren mamak...selesai membuang hajat... i mnta tolonglah kat manager restoren mamak tu nak pinjam syiling...buat jer muka tak taw malu kejap...call kawan atau family...simple...then lepas tu barulah setelkan mcm mana nak ambik kunci krete, beg duit dlm krete yg berkunci itew...ok kan...

6) Tag rakan-rakan:
nak tag kawan lain ni bukan kegemaran ku...yg i nak tag pun dah ditag...tag lain pun i belum jawap...so tggu jerlah kalau ada masa i nak serang balik...sekian makaseh...

4 comments:

adriana said...

akakakkaka.. simple, tapi menarik jawapan nya, dan selambaberuk je. hiks..

Fifiey82 said...

wakakakakka

okfind88 said...

ahaks....bukan main ag tuh jwb.penuh berhati2..hiks..

Fifiey82 said...

berhati2 ker...hehehe jujur dan ikhlas sebenarnya jawapan tu

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB