About Me

My photo
Happy go lucky person, very shy-shy gurl, very tong-tong gurl, have a million dreamz...and I hope my dreamz will be come true...

Sejuta Cinta

12 December 2008

Congratez STACY




Persembahan mantap, bertenaga... bak kata cheryll (btl ker ejaan aku ni) stamina STACY sggh melimpah ruah... ekekekke... finally STACY dpt masuk final.... aku menjerit kat rumah x hengat... mula2 aku pun putus asa juga tu rasa mcm ssh STACY masuk final smpi nak guring stokin kalau STACY dpt masuk... mukakakakka tepaksalah guring pasni bg OKF mkn... CONGRATEZ... CONGRATEZ... CONGRATEZ STACY..



.

BIG BIG CONGRATEZ To ESTRANGE, ELYANA... mmg dah rasa yg dua ni sure masyuk... persembahan FIQ td pun best juga... FLAVA pun gempak... MILA wow sungguh cute plus cumil untuk lagu first... takper blom ada rejeki... thn dpn MILA cuba lagi...




[ ... ]

Good Luck STACY



Good Luck STACY untuk Semi Final Muzik2... yang penting buat persembahan terbaik... memang sengit lagi hangat plus hangit saingan thn ni... jadi harapan sy untuk Stacy kalau dpt pegi final itu suatu bonus, kalau x dpt pun jgn sedih... lain thn boleh ikut lagi...


Semlm bila ym dgn OKF... ckp juga pasal ni... ekekekekeke aku kata kat OKF kalau Stacy masuk final... aku goreng stokin bg OKF makan... bukan apa... aku tgk btl2 sengit... yalah kan ramai artis2 yg senior n juara thn lepas...niat hati aku mmg nak pi tgk Stacy Perform mlm ni LIVE tapi aku ni lain... telampau berharap tinggi... nnti bila x dpt aku yg lebey2 sedih... ekekkekek... so aku tgk LIVE di tv jer lah...harap STACY perform best mlm ni n kalau dpt pi final... aku btl2 bg OKF mkn stokin... muekekekkekekek.... Best Of Luck juga buat MILA, ELYANA & ESTRANGE (RICH)...








All Picture Crdt To Linggam A.K.A Rammei




[ ... ]

Aku Dia Dan Kamu - Red Peanut FT Nadia AF6


Haaa ni lagi lagu beshhhh... dengan lirik yg sggh2 buat aku teruja.... best woo lirik dia... dah nama nya lagu best kan... actually time ni aku belumba nak post kat blog ngan OKF... ekekeke tp tulah aku juga yg lambat post kan... tp tak kira aku nak post juga... best2 juga yer lagu2 baru Nadia kan.... walaupon Nadia No 5 jer... tp apa yg aku lihat dia pandai ambil peluang dan cari peluang.... bagus.. bagus.. well done NADIA... Semoga Terus Menyinar..... Cehhh ayat aku.... tapi serius dari hati yg tulus lg suci aku harap NADIA boleh pergi lagi jauh asalkan NADIA pandai jaga batas...


Aku x dpt nak cari gambo Red Peanut ni.... ni jer lah yg aku dpt... kabur2 gitew


Lain2 yg aku nak kata... aku bg lagu ni kat abg aku.... abangggggggggggggggg baca lirik ni btl2 ah... ingat tu tidak mahu orang ketiga menghancurkan... muekekekkekeke... Enjoy2 this song ya.... dengar bnyk kali sdh ni....



video


Jangan Ada Tidak Percaya
Jangan Bilang Kebencianmu

Hati Ini Selalu Harapkan

Kau Dan Aku Bisa Bahagia


Airmata Disisi Ini
Saat Kamu Jauh Disana

Jangan Ada Selingkuh Dusta

Kau Dan Aku Harus SETIA



Engkau Dan Aku

Tidak Mahu

Orang KETIGA Menghancurkan

Kerana Cinta Telah Lama Di Satukan


Kita Disini Hanya Ada

Satu Impian Paling Indah


Kerana Cinta Dan Asmara
Kan Bertahan

Aku Tak Bisa Menduga Hatimu
Andainya Bisa Ku Peluk Bayangmu
Diantara Kita
Tidak Akan Dapat Mengganggu

Kita Disini Hanya Ada
Satu Impian Paling Indah
Kerana Cinta Dan Asmara
Kan Bertahan

Engkau Dan Aku
Tidak MAhu
Orang Ketiga Menghancurkan
Kerana Cinta Telah Lama Di Satukan


Justify Full(Credit To: Sharimie & Nadia Haswani Blog)




[ ... ]

11 December 2008

Twilight



Semalam gi tgk movie Twilight... Linggam kata best... bg aku boleh lah.... not bad.... muekekekke... x lah best sgt.... cuma ok jer.... permulaan dia pun agak boring smpi aku rasa cam nak tido kejap...



Dan dlm minggu yg sama juga aku gi tgk antoo fighter & transporter 3 dgn adik2 aku.... bnyk tgk wayang aku ni.... antoo fighter tu lawak2 boleh lah... tu adik aku nak tgk sgt... aku siap tidur lagi masa mula2... boring sgt mula2 tu..... transporter 3 pula best juga... bnyk action.... cuma jln crita mcm tu dah bnyk sgt.... tp still ok....





Minggu ni pula aku nak tgk THE DAY THE EARTH STOOD STILL... harap2 crita ni best dan x membosankan dr mula smpi habis....






[ ... ]

07 December 2008

Award Rammei



Makaseh Ramei... ko kater aku kiut kan... mmg lah kiut... kiut lebey dr ko... ko kiut skit jer... aku pon x pasti apa yg kiut kat blog aku ni... yg aku tau dan pasti aku yg kiut, bukan blog aku... ekekekeke... apa2 pon Ramei makaseh... nnti kalau ada award blogger paling jelita jgn lupa bg aku yer.... muakaakkakakaka.




Blog2 lain yang kiut skit jer dr blog aku.... :

  1. OKFIND (Yang ni mmg kiut)


  2. Nebes (Yang ni pon kiut... tp as usual aku lebih kiut)


  3. ADRIANA (Yang ni aku x nafikan mmg kiut...walau hakikatnya aku kiut lagi cuma aku kalah kalau bab kipas2... ekekeke)



[ ... ]

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB