About Me

My photo
Happy go lucky person, very shy-shy gurl, very tong-tong gurl, have a million dreamz...and I hope my dreamz will be come true...

Sejuta Cinta

28 August 2008

Malam BBQ @ KOntan

video

Dalam dok aku boring2 kat De Rhu mlm BBQ tu...nasib baik ada persembahan ni...berseloka kejap mulut aku ketawa kan...konon malu tu nak bagi nampak muka...tu yang pakai helmet... enjoy this show...

Ni pic abang ipar...time sukaneka...

Ni pic show gaban baru nak start...

kakak ngan baby boy...@mlm BBQ

Ni ler suasana mlm BBQ itew...

Jadi ni jer lah last entry untuk coti2 mesia @kontan...enjoy lah video tu yer... show itu mengimbas kenangan zaman kanak2...wakakkakaka...kalau nak kurus amalkan lah step2 Gaban dorg tu pasti menjadi dan nampak slim serta vogue...sekian, makaseh...
[ ... ]

27 August 2008

De Rhu Beach Resort...

Haloooo....wah...gigih aku harini...hapdet blog dah masuk dua kali...balas dendam ni...qada' beberapa haritu kan...sebenonye aku nak bg tgk gambo ni masa gi coti2 mesia kat kontan...tp pic aku takda...wakakakakak yolah aku tukang tangkap gambo jer....hah ni lah gambo2 itew...lets enjoyyyyy.....



Ni ler kakak aku (amacam aku lg lawa kan...hohoho)...ngan baby boy dier...merangkap anak buah aku yg sungguh ganazz



Ni pun dorg jugak...takder benda dah aku nak snap...ni kat loby hotel...anak buah aku tekejut tgk aku lawa sgt tu yg besar mata tu...wakakakak



Ni kreta abg ipar aku...saja aku kasi glemer sikit...ni nak kemas2 balik KL




Macam ni ler ghupanya resort ni kat depan...kat blakang mcm2 ada...



Photojenik anak buah aku kan...hahaha...



Ni tgh swimming katanya...comel tak?



Ni dah nak masuk kreta...nak balik KL dah...sempat posing

Oh yer...aku lupa plak...nak upload video persembahan mlm BBQ tu...tenet slow lah...ni aku dah dekat 2 jam upload pic ni...nntilah aku upload video tu...erm ini jer lah pic yg sempat aku ambik...ada lg sebenonyer tp kat dlm tepon kakak aku...ok sekian makaseh...
[ ... ]

Coti-coti gi Kuantan

Halooo.....hah lambat aku hapdet...sebenonyer aku malas nak hapdet...dah tenet slow mcm tikus kenyang ni...nak upload gambo pon lambat kemain...hari sabtu lepas aku gi coti2 mesia gi Kuantan...De Rhu Beach Resort...lama aku tak jumpa pantai...tapi hampeh gi sana aku boring gilakkk...boring ler kan miji takdo...aku pegi sana pon bukan dpt nak tenang2 tak dpt pon pijak pantai dpt tgk jer...sibok dok jaga anak buah aku...ingat sebelom balik nak pegi...skali tak sempat...haiyakkk...geram2...cuma aku dpt swimming jer...buat apa kan swimming di kl pon boleh...busan sggh. aktiviti kat sana ok jugak...cuma aku boring takder kawan sebenonyer...tu yg jadi coti2 hampeh tu. Mlm BBQ pon tak ok sgt...mknn tak berapa nak sedap ler...tapi mlm BBQ tu ada persembahan baek punya...kang kalau tenet ok aku upload...wakakakaak....gambo2 kemdian aku upload...juz nak potong semak kat blog ni...wokey...itu ceghita aku kat kontan...takder aper yg best...sekian, makaseh
[ ... ]

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB