Sejuta Cinta

02 February 2009

BRIDE WARS


Baru jer nonton movie ini... boleh tahan... ringan2... yg penting aku x lah buat aksi ringan2 dlm panggung tu... aku pegi untuk nonton movie saja... x buat movie... kalau aku buat movie juga harus lah ella dtg kacau aku pastu... nah kepada yg slalo buat movie itu... x kirala di kreta ka... di penang ka... upsssss... taubatlah adik2 dajjal tgh korek2 lubang tu... nnti x sempat taubat pulak kan... nak juga zulipan tazkirah ka baru sedar... atau pun sdh akhir zaman kan... x malu sdh tunjuk2 maksiat dpn org... depan budak kecik pun ada... upsss... bila tegur buat mcm **** doalah bnyk2 agar tupai2 x tebuk lubang ko sblm kawen oiii... sekian pesanan penaja...

Berbalik kpd tajuk... aku cdgkan korg pegilah tgk yer... ada juga lah part yg sikit2 busan... ekekek tp normal lah misti ada busan sikit... aku bagi 4 bintang untuk movie ini... 4 bintang mcm ni ****

Sekian Makaseh



34 comments:

shaofie said...

btol tu cik ff.
saya amat setuju sekali.
saya merasakan dah dalam dajjal korek.
bukankah zuli da webcam dier soh tangguhkan kejap.
saya amat musykil.

okfind88 said...

astagfirullah hal azim...xkira la ringan ke..berat ke...dosa2...ish2..ape nk jd....sherammmm...

Fifiey82 said...

mukakkakaka sopian gilakk... boleka dajjal tangguh pengorekan dia tu... harus dia nak cpt2 dia nak suh semua sesat lg menyesatkan

Fifiey82 said...

okpen kalau ko dah ada spesel gelpren nnti ko jgn pegang2 dia... tggu kawen br ko buat semua... br best dan sgt puas hati...

tyme blom kawen ko tlg pegang beg dia jer... mukakakakkakakaka

Fifiey82 said...

erk aku suh kamu komen bride wars tu... tp serius mimang best crita tu

eleza737 said...

wakakakakakkakakaaka semua komen buat muvie... =DDDD

StacyFrenz said...
This comment has been removed by the author.
Fifiey82 said...

aaaa bole pulak aku guna id lain masa nak komen...


aaaa lat tulah durg ni pi komen pasal lain pulakkk... samalah juga dgn entry ni x bnyk isi berkaitan tajuk... mokakakakka

z a r i t h n u r said...

kah kah kah..komen lari tajuk pula..adedeiii..
cpt pick up dorg ni bab2 buat muvie.
wakakakakaka

Fifiey82 said...

mokakkaka besalah si dot dgn sopian ni

(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...
This comment has been removed by the author.
(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...

huhuuuu...sedihhh jugak dengar citer mcm2 gini...apa guna tudong litup kat kepala kalau prangai sama ja ngan org2 bkn islam??? kdg2 org bkn islam lagi baik n pandai befikir dr org islam sndri...kena gak sedar, malaikat ada kiri kanan, tuhan pon sentiasa nmpak kita...mgkin sbb x nmpak kot..kita x takot??? sedihhh + x sangkaaa...huuuuuuuu ='(

fazrin2211 said...

erm...salah ke tgk movie sambil korek2 lubang...macam terkena kat aku je..aku bukan sengaja pun nak korek lubang hidung, kebetulan hidung aku tersumbat...emm takpela, lain kali aku tak buat lagi.

Fifiey82 said...

erk lobesss adakah jelita bgtau yg buat gitu pakai tudung....

aaaaaa tulah dia salah pilih llki tu... patutnya bila llk tu dah sentuh prempuan walaau pun hnya tgn... mknanya llki tu x respek prempuan itu... dan prempuan itu jgnlah jadi budussss merelakan... erm budak2... nntilah bila umur dah meningkat harus ko menyesal... aaaa telebey sdh kan...

ko tggu jak lah nikmat hidup kau di tarik satu2...

erk lobesss ko jgn buat mcm tu ahhhh... kalau rasa x le tahan napsu jgn becenta dulu... carilah ilmu bnyk2 dulu ahhh lobesss...

Fifiey82 said...

fazrinnn gilakkk... mokakakkakak tesembur rendang ayam aku

(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...

wahhhhhhhh!!! panjang eh sis kumen balik...opsss! citer 'bride war' tu x pakai tudong ka??? sowi2, ingt dia pakai tudong eh...hehe =P

muakakaka, siokk ka kurik idong? jap nak try..lagi siok kalau pakai ibu jari kan? waakakakakaka...

Yalah sis, maybe salah pilih teman kot..telalu pecaya kata2 manis si lelaki..Kalau laki tu betol2 syg kan pompuan tu...Dia xkan anggap pompuan tu murah, n jaga dia baik2, x rosakkan ank org...sbb dia tau..satu hari nnti dia pasti akn kawen jgk ngan pompuan dia cinta tu...insyaallah...x sabar? sabar2 la dulu..dah kawen nak wat menda tu sehari 10 kali pon xda org larang dah..buatla smpai jemu..wakakaka! ntahlah sis, manusia akhir zaman..sedihh..huhu

p/s : pesanan di ats adalah umum, x bersangkut paut dgn mana2 individu..sekian makasih =P

z a r i t h n u r said...

wakakakakaka..nort memang tlebe tau..weiii komen la pasal muvie..adedeiii..lari tajuk suda!!

(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...

muakakakka zariQQQ!!!

Fifiey82 said...

mokkakakakakakkaakka korek lah kan smpi jemu....

erk korek hidung lahhhh....

lobes crita bride war tu best... pasal st frren begadoh

Fifiey82 said...

aaa silap type st fren pulakk

bestt frenn... mokakkakakakak

okfind88 said...

jap2 arh..nk komen jap..hiks...xsume org laki yg mulakan muviee tu..kne yg gatell???ade ke laki yg mulakn??hawhaw..mateylahh..

btw..jika da napsu tu dtg..yg bertudung lingkup pown tergoda dek setann....ni betul..even lau org laki ajak..if dat gur xmurahan la..nk ke dia truskan??think urself!!..bende ni byk berlaku di sekeliling kita...tp org lelaki yg dipersalahkn???hawhaw..matilahh..issue
panasssss...laserrr..ooopss...
aku bkn nk bela lelaki..tp inilah probnye...lau org puan xnk...xkn diteruskn muvieee ni.kann??atas dasr KEINGINAN tu ler yg jd..lau x..da jd kess len da...

p/s gak: cite ni xde kaitan ngan sape2...ni adalah pendapat aku..sekian time kasihhhhhhh!!!!

Fifiey82 said...

adesss ko kasi salah prempuan ka dot... harus kau di sulah kedot...

harus tau llki itu pemimpin... pemimpin keluarga... mcm2 lah kan kedottt... takkan kau mau pimpin prempuan beromen2 kot kedot.... mestilah laki mulakan... dah prempuan kalau jenis syundal dan lemah harus lah dia serahkan...

bukan salahkan llki dlm hal ni... adakah jelita salahkan... tp salah besar llki lah pasal dia yg mula2 ajar dulu kedot... kau depend si nik ka kedot... aku x selindung dah ni... main lepas lagi bagus... siapa2 llki di luar sana yg mcm nik kan... harus lah dia membimbing bukan menjahanamkan...

ada paham??? hangen tak prempuan baca uolsss... haruslah...

tp bukan semua llki mcm nik hokey.... ada juga yg soleh boleh bimbing prempuan yg lemah... bahkan placur skalik pun boleh llki solehah itu bimbing kejln yg di redhai...


haaaa abis pikir kan... nak jadi llki bnyk tggjawab semua jadi no 1... mesti paham konsep hokey...

z a r i t h n u r said...

mengucap semua wahai2 kawan2..apakah adakah dimanakah siapakah..
adedeiii..
x kisah sepa mula sepa goda sepa ternoda..yang penting kalau hubungan tu tanpa nikah..doa2kan la mereka2 ini insaf..jumpa balik jalan yang betul yang diredhai ALLAH.
jgn asyik2 menundingkan jari jemari ke arah sepa salah sepa mula atau sepa2 ituu..?
kalau dorg ni dlm agama kita..selamatkan la mereka..
jgn menghalalkan yang haram ya kawan2..

p/s jgak la:pada mereka2 yang berkenanan..hakhakhakhakhak!!!

Fifiey82 said...

bagus2.... ebesa... teda sapa yg salah... dan llki yg seperti2 mereka2 itu blajarlah ilmu agama tggi2... ingat llki ketua sgala2... kalau llki sdh perangai mcm tu.. mcm mana nak ubah prempuan even pelacur skalipun masih di takuk lama... bangkit wahai llki...

Fifiey82 said...

aaaa aku nak ckp lagi... bride war ni bestt pi lah tgk

okfind88 said...

ngehngeh..jgn hangenn..ni pendapat..kan da ckp...aku xbela pown laki.dlm hal ni..masing2 salah...kita harus fikir scara logik gak knn??lau da xnk..report sama pak pulisi...kes rugul2..

bab memimpin tu..harus ku akui...lelaki perlu memimpin kaum wanita...ni adalah hukum sunnah...sejak dr dulu..lelaki perlu menjadi pemimpin keluarga n so on...

ar??nik??napew ngan dier??aku tataw n xdepend kt die occays..tgk di sekeliling aje!!!haha...aku mcm tu ke??hope smpai ble pown x..kewajipan tuk membimbing wanita ke jln yg benarr..

it depend to us nk hangen ke x..lau bole trima..ok jekk..

haruss ade laki yg soleh...ada tu crita...llaki soleh bole mmbimbing pelcr ke jln yg benar...

okfind88 said...

waahh adik..bagus tu..apa yg penting..kerjasama....(nyanyi la plak..)

okfind88 said...

haruslah blaja lg..blaja xpenah abes n xkan abes..xsemestinye llaki cam meke2..sume org kne blaja....ustaja...tlg ajar kami....oopss..akan ku bangkit demimu pidaaahh..waah..

wew..siyes ke best cite tu???

Fifiey82 said...

aaaa apa2 lah malas mau ckp bnyk kali... befikir mmg guna logik akal fikiran... hukum2 Allah bukan guna logik akal fikiran... jadi kesimpulan kita doakan saja mereka2 balik ke pangkal jln sebellum dajjal keluar... kalau boleh berfikir terbuka... x hnya ingin menang saja... maka boleh la menerima apa yg telah di tetapkan

(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...
This comment has been removed by the author.
(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...
This comment has been removed by the author.
(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...

hahaha..sowi2..tepaksa dilit 2 kali...kerana menggunakan nama watak-watak..okeh...

nak taip balik...huhu

(¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) said...

Wahhhhhhhhhhh!!!! sokonggg sis papauuuuu!!! hohooooo!!! walaupon aku lelaki...aku x pihak kat mana2..kalau penyataan tu betol aku still akn sokong..huhu..tp mmg betol sgt2 penyataan sis papauu itu...mmg berasas =)

Daripada pengalaman kuh melihat cara kwn2 kuh melayan teman2 wanita mereka time aku study dulu kan...bagi aku mmg laki yg pengaruh pompuan tu dulu meii..kebanyakan kwn2 aku tuh menggunakan ayat2 manis + susun kata yg amat baik dan menarik skali utk memerangkap atau dgn nama lain mencairkan teman wanita they alls...Bagi pompuan yg lemah n x kuat iman..kompom akn cair meiii..siyes wa ckp lu...huhu..apa la manusia =(

aku x ckp semua...tapi susah nak cari pompuan yg start dulu eh! laki bah yg start...huhuuuu...why ek? gila seks???? becinta sbb mau seks? atau beri seks baru kasi cinta??? hmmmmm...yg pompuan pon satu, apa la dgn laki mcm tu pon senang2 mau pecaya..adeiii ( x semua ).Sanggop gadai evriting smpai tergadai body sbb nak tunjukkan rasa syg,cinta,pecaya? oit2..apa kes???

salah sapa??? salah yg mulakan...dan mcm aku ckp sebelom ni, kalau laki tu betol2 syg pompuan tu, cinta pompuan tu..dan mau jdkan pompuan tu as future wife..dia xkan buat bkn2 n xkan rosakkan gf dia tu...Aku pecaya dia akan lindungi kekasih dia tu..thats 'man'..a man call hero..hoho...

and mcm sis papau ckp...sbg lelaki haruslah jd contoh, role model..tunjukkan teladan yg baik kat kekasih kita tu...baik kita baiklah dia..jahat kita jahatlah dia...sbb pompuan bila dah syg seseorang tu..semua kasih dia curahkan eh..dan kita lah ( lelaki )yg dpt membentuk peribadi dia...

(¯`(¯`·.~ love is beautiful...love is pasion........~.·´¯)´¯)

Fifiey82 said...

erk boleh jadi dr centa ni... cayalahhhh alamak telebey sdh

mokakakkakaka

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB