Sejuta Cinta

28 February 2009

Week 2: OIAM3


Aku rasa Malaysia dah bijak nak vote mana yg lebih layak kekal... dan pada aku Ayu memang layak keluar semlm... takper... Ayu muda lagi dan boleh cari ilmu bnyk2... dan persembahan Ayu yg terakhir semlm agak ok... tp kureng energetik... maybe sbb Ayu sedih dan tekezut dgn penyingkirannya... kena tingkat stamina dan praktis bnyk2 yer Ayu... (Ceh... mcm guru bokal plak aku kan...) Aku agak scary juga bila nama Pija & Amylea di sebut... nasib baiklah selamat... Alhamdulillah... nmpknya pengundi Pija kena usaha keras untuk Pija terus kekal... Amylea pula beruntung coz dpt imunity utk mggu ni... so dia slamat dr disingkirkan... mari kita komen2 persembahan dorg mnggu ni yg pada aku agak boring...



ESTHER


Suara masih power... tp mcm polmos...
aku juga x dpt feel esther nyanyi lagu ni...
ada sumbang masa opening...



HAN


Bnyk sgt sumbangnya... alalalalalla... syg skalik... kuciwa...
nating spesel...
(Calon tersingkir next week... ahakz)




SIMON


Best lah dia ni... beutipul voice...
persembahan ada graf... bertenaga...
Go Simon...



NINE


Aku rasa hilang dah Nine yg masa odisen...
aaaa abg nine tulung lah improve...





AMYLEA


Apa lg nak kata persembahan dia ni... cute... lagi???
yg penting kita enjoy....
(Penerima imunity mnggu ini)




RIZU


Pada aku, persembahan dia stakat ok saja... x yg spesel...





ANITH


Kena lebih energetik lagi lah dik...
kena lebih lagi attitude itu...

(pandai2 jer bg komen kan)




TOMOK


Aku suka cara abg Tomok kat stage...
tp maybe kena pilih lagu yg btl2
buat abg Tomok lebih menyerlah...

practise more abg Tomok yer...
(Abg tau... hakakaka)



AWEERA


aaaaaaa tidakkkkk disasterrrr...
pengsan smpi harini dgr dia nyanyi...

uppsss sorry bukan nyanyi... tp menjerit
Ni pun nak jadi calon tersingkir ni...
(Sapinaz kata menyalak... haiyooo bahasa dia)




PIJA


Pija...aaaa... oklah tp ada krek2 skit...
still like u Pija...

Vote Pija wei...




FIFY


Aku agak eksaited dgr lagu yg dia pilih...
opening tu agak best... aku suka...

tp aku x suka part yg dia tukar kat tgh2 tu...
x tercapai akal ku bila Fify tukar tu... x sedap lah...
apa2 pon still suka Fify & nak tgk lagi Fify perform...



P/s: Aku mengharapkan persembahan mnggu depan x boring, bertenaga dan lebih improve



6 comments:

n e b e said...

wakakakakaka..nda tahan sgt ka mau birak? :))
calon plg hampeh;
aweera aka raja teriak
rizu ka rizo?ekekekeke

to be kontiniu jga la..

Fifiey82 said...

hakakakak nda tahan mau tekeluar sdh td... nasib baik sempat... aweeraaaa gilakkk sdh kali... pingsan2

n e b e said...

wakakakakaka..aduyai..
minggu dpn laki2 pula out la..nda yakin sama nine jga.. :))
jaat kan bahasa sapinas..menyalak pula..katalah sora mcm kena cekik.muekekekekeke..
mata amylea kecil ka?cute tu stkt bdn kecil seja.. :P

Fifiey82 said...

cute ka amylea tu... persembahan dia saja yg cute... dia x cute... muhakakakkakaka.... kalau llki kluar mau si menyalak yg kluar... ahakzzz jaat tau molot...

mesti sapinaz menyesal pilih yg menyalak tu... rasa2 yg satu tu lg talented (lupa nama) dr dia dlm breket menyalak

n e b e said...

kan kan kan..hrpkan muka seja.. muakakakakakka..pgl dia si lalak la.. :))

lalak said...

hakakkakakakkaka lalak... tukar nama lah jadi lalak

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB