Sejuta Cinta

21 April 2009

Week 7, 8 And 9: OIAM 3



Tiga2 org ni mmg pebret aku... tp syg dorg dah tersingkir... paling aku terkujat amylea tersingkir... so pilihan aku untuk finale juz 2 org saja... jgn lah 3 org... hnya 2 org saja yg layak untuk masuk finale... Esther & Tomok... so yg dua2 org ni.... aku x kesah lah sapa yg menang... sbb dua2 pon layak dpt duit 1 juta tu... terpulang kepada pengundi... jgn lah pula sibuk spekulasi juara di rancang lah... sapa suruh x undi kan... bila terkeluar sibuk pula salahkan kontesten lain... lepas tu boleh salahkan 8tv... sedangkan 8tv pun dah bg hint sapa yg layak untuk top 3 kan.... what the bunguk punya stetmen kan....




So untuk top 4, pada aku semua pon ada kualiti masing2... tp utk persembahan yg baru2 ni aku rasa tiada siapa yg lebih... cuma aweera saja yg ada masalah picing2 tp still bertenaga (bertenaga sbb muzik yg sgt havoc okkay)... esther & tomok mcm biasa sentiasa bg yg best.... tp aku nak tgk style tomok yg lain... sbb tiap2 mnggu sama aja... mcm boring pula tetiba... Nine pula...best dan ada soul... cuma maybe nine juz nyanyi 1 lagu saja... kalau dia plus satu lagu rancak... aku rasa mesti best... apa2 pon pilihlah dgn bijak...



Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB