Sejuta Cinta

19 June 2009

Tag Hari Bapa

Syarat-Syarat
1. Letakkan gambar bapa anda di sini berserta nama penuh beliau
2. Jawab soalan-soalan yang diberikan



1. Apa keistimewaan bapa anda berbanding bapa orang lain?

Bapa aku sgt care pasal aku... hari2 bapa aku call aku... kalau bukan voice call mesti video call... bnyk lagi lah keistimewaan bapa aku... aaaa lupa plak nak story... dulu time aku masi skolah... aku tggl hostel... hari2 bapa aku dtg... smpikan kwn2 aku jeles lah sbb aku ada bapa yg sgt caring... caring bawa mknn smpilah aku jadi tong...


2. Kata-kata bapa anda yang masih lekat di hati anda?

Aku lupalah... btl berasap kan... masuk telinga kanan keluar telinga kiri


3. Apa memori tentang bapa anda yang anda tak boleh lupa?

Bapa aku sll bg aku hadiah berbanding adik beradik yg lain... smpi aku dah besar2 pun masih jg mcm tu... agaknya kalau aku kawen mesti bapa aku nangis...



4. Jika bapa anda adalah selebriti, selebriti mana paling mirip dengan bapa anda?

Allahyarham P Ramlee



5. Anda pernah menangis kerana bapa anda?

Pernah, tapi aku pun lupa bila...



6. Pernahkah pula bapa anda menangis kerana anda?

Pernah kot... slalunya bapa ni kalau x puas hati dgn perangai aku... dia akan cerita kat mak... then mak aku cerita kat aku...



7. Apa yang bapa anda sedang lakukan sekarang?

Bz dengan tugas dia... hari2 pun mcm tu...


8. Apa makanan kegemaran bapa anda?

Semua masakan mak aku...


9. Apa persamaan yang wujud antara anda dan bapa anda?

Perahsia dan pendiam. Sama ja jwpn ngan riana


10. Tag seberapa ramai kawan anda:

Okfind, Abg Lan, Zaza, Fiza, Nebes, Lobes, Lipan, Andysahlam


Nota Kaki: Lama aku x buat tag kan...


Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB