Sejuta Cinta

20 August 2008

Impian Walimatulurus

Halooo2...lama pulak aku x hapdet blog...haiyakkkk bukan apa....malas dan xder idea nak hapdet...lgpon aku coti2 mesia skrg ni...so blog pun aku bg coti juga...tp tetiba lak aku ada idea nak hapdet...

Dewasa kini...(wakakkaak), semua org mempunyai impian majlis perkahwinan gilang-gemilang lagi vogue...semua pon berlumba-lumba nak bg 40 dulang katanya...nak hantaran 40k katanya...tp aku tidak, cukup sekadar biasa2 aja...itulah impian ku...yg penting kehidupan aku slps kawin...wahhh verangan tak hengat...nebes sangat ni...wakakaka


Aku nak baju nikah ala2 Tok ti

Mcm ni pun ok jugak...


Pelamin ini ok tak?

Aku suka pelamin jenis macam ni...

Pelamin mcm ni pun hokey jugak...simple ajer

Contoh bilik pengantin...mcm ni pun hokey aku suka sbb simple jer


Dahlah...takder mood pulak tetiba...pic kabur bagai...lgpon kat tenet ni takder yg lawa...so aku kene beli magazine lah gamaknya...haha nnti lah kemdian key...bye...



2 comments:

Adriana said...

hahahhahaahahahar.. tak faham bebudak zaman sekarang. kuat betul berangan!

Fifiey82 said...

kan...haruslah lebih2 lg bab kawin mawin ni

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB