Sejuta Cinta

15 August 2008

Tag Verangan Riana Chumel

“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN ”
It has been done according to the following rules:

1. The winner may put the logo on her blog.
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees
Type your summary here


Haha kena tag lagi...bnyk tag belum langsai sebenonyer...ini pun tag award...harusss aku verangan...nak kene jln kat red carpet mesti aku verangan bagai... so tgk lah baju ku yg chantek itew "a red Marchesa gown with rose detailed one-shoulder strap, diamonds rekaan Harry Winston" Semestinya dress aku lg vogue dr dress joyah...a.k.a bedah a.k.a riana...wakkakaka dan hakikatnya pada mlm award itew...aku juga dianugerahkan award best dress ever....mengalahkan pesaing2 terdekat seperti riana...mau riana tak meroyan mlm itew...habis bengkak mata riana yg tak berapa nak vogue itew...




Selepas nama2 yg tercalon diumumkan...aku terkesima mendengar namaku disebut sbg pemenang...sungguh tak ku sangka aku menang malam itew....maka aku pun melambai-lambai bak miss world berjalan mengambil trofiku itew...aku tersenyum puas dan sungguh terharu... ni lah ucapan aku pada mlm itew...."assalammualaikum...slm sejahtera.....dalam nada menahan sebak, thank you so much...terutama skali buat mak dan ayah serta keluarga yg bnyk menyokong karier sy slama ini, what uallz did to me ohhh my god, Pihak pengurusan serta media cetak dan elektronik, you rocked my life. You truly rocked my life. Thank you so much to fifieyfrenz club, thank you so, so much. and wow. Well, I'm speechless now. I ...I... well, I ... thank you life, thank you love, and it is true, Wow... Thank you so, so much." aku tidak dpt menahan sebak, lalu hnya itu yg mampu aku ucapkan...





10 comments:

okfind88 said...

miakaka....lambai ala2 ratu..ahaks..wkaaka.dpt ku bygkn camne ko di sne..pastu..ko tergolek..wkaka..larikkkkkkkk

Fifiey82 said...
This comment has been removed by the author.
Fifiey82 said...

takkan tergoleknyer...sbb aku rasa joyah a.k.a bedah itew yg tergolek meraung bagai sbb kalah best dress mlm itew

okfind88 said...

wakakakakakak... memang set2 manusia berangan semuani!!!

Adriana said...

akusetuju sesangat. hahahahah...

Fifiey82 said...

waakakkakakakaakkaak dah kalah meroyan lak

okfind88 said...

oit..sape gne id aku ni??memandai lak??aku komen 1 je ni..aduya...

Fifiey82 said...

wakakakaka haruskah bedah menyamar

Andy Sahlam Bin Sahartang said...

wei..nie dunia semua...hahaha..kecantikan adalah subjektif...

Fifiey82 said...

wakakakka andy x fhm aku

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB