Sejuta Cinta

28 August 2008

Malam BBQ @ KOntan

video

Dalam dok aku boring2 kat De Rhu mlm BBQ tu...nasib baik ada persembahan ni...berseloka kejap mulut aku ketawa kan...konon malu tu nak bagi nampak muka...tu yang pakai helmet... enjoy this show...

Ni pic abang ipar...time sukaneka...

Ni pic show gaban baru nak start...

kakak ngan baby boy...@mlm BBQ

Ni ler suasana mlm BBQ itew...

Jadi ni jer lah last entry untuk coti2 mesia @kontan...enjoy lah video tu yer... show itu mengimbas kenangan zaman kanak2...wakakkakaka...kalau nak kurus amalkan lah step2 Gaban dorg tu pasti menjadi dan nampak slim serta vogue...sekian, makaseh...

2 comments:

Adriana said...

mana gambo kau???? hahahahahaha!!!

Fifiey82 said...

aku berselindung di balik tabir...kasi saspen sikit...wakakakkaka

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB