Sejuta Cinta

23 November 2008

QUARANTINE



Messssssss.... menyesal tgk filem ni... jadi aku x nak suggest lah sesapa tuk tgk filem ni... messsss... sggh x best dan buat pening kepala.... jalan cerita dah ok... cuma camera dia kononnya nak buat mcm real tp ya ampun sakit mata tgk... so jgnlah tgk filem yg sggh mess ini...







7 comments:

eleza737 said...

hehehe.. citer ni kan ikut konsep bblair witch project..

best tu best cume camera je laa

Fifiey82 said...

ya lah jln crita dah best cuma camera tu jer buat x best... rasanya rata2 mlm tu yg tgk kuciwa

™ʞʞoʇɐ said...

ala citer nie ikut citer spain..tajuknya video...aku dah tgk citer tu..sebijik mcm citer spain..cuma dorang translate ke english je

::sunshine:: said...

mmg x best pon citer ni...camera dia tu wat org pening..kazen aku sampai mabok2...muntah2..hohoho..klo korg nk tgk citer ni..x yah tgk kat wayang....huhu

Fifiey82 said...

muntah...aikkk brapa bulan tu... muaakakkaka... isk aku geram mcm nak mnta balik jer duit aku kat kaunter... boleh?

pinbaju said...

baru jak bercadang nak tengok.... cam best jer plot ceriter dier... x palah nasib korang dah sound awal2...huhuhuhu

Fifiey82 said...

muehehe kanda

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB