Sejuta Cinta

07 December 2008

Award Rammei



Makaseh Ramei... ko kater aku kiut kan... mmg lah kiut... kiut lebey dr ko... ko kiut skit jer... aku pon x pasti apa yg kiut kat blog aku ni... yg aku tau dan pasti aku yg kiut, bukan blog aku... ekekekeke... apa2 pon Ramei makaseh... nnti kalau ada award blogger paling jelita jgn lupa bg aku yer.... muakaakkakakaka.




Blog2 lain yang kiut skit jer dr blog aku.... :

  1. OKFIND (Yang ni mmg kiut)


  2. Nebes (Yang ni pon kiut... tp as usual aku lebih kiut)


  3. ADRIANA (Yang ni aku x nafikan mmg kiut...walau hakikatnya aku kiut lagi cuma aku kalah kalau bab kipas2... ekekeke)



9 comments:

eleza737 said...

masalahnye..
nape xde org kasik aku award jelita/cun tu..??
aku ni mabelesss ape..!!

nebe said...

wakakakaka..kiut ka?
mmg pon..tp nebes lg kiut bah.
hohoho..jap lg la buat. :p

Fifiey82 said...

ada tu x lama lagi... atau ko buat2 jer ada award jelita tu eleja.... muekekekek....

Fifiey82 said...

kiut bah... nnti kita lawan perut sapa paling kiut

nebezzz said...

wakakakaka..
adoi2!!
nk lwn juga tu..astaga!!
wet wet klapak sawet!!

Fifiey82 said...

kalau lawan wet wet klapa sawet for sure dia menang... mesti kita semua kalah....

Adriana Natasya Danielle said...

uiks... ko pon kasi award kat aku jugak ka?

Fifiey82 said...

aku yg bg ko dulu cik adriana

okfind88 said...

wah2..bertanding sape plg kiut ye??haha..ni ha..aku dtg..kompem aku menang..wkakaaka..klapak wet2 ke...sape ke...aku yg menang..wkakaa..nahhh..amek kowang...xkira part mane..pewot ke..ape aku..aku lah yg cute..wakakaa..mateylahh..larikkkkkkkk

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB