Sejuta Cinta

22 March 2009

Week 4: OIAM 3



Baru aku nak buat review week 4 ni... ekekkekeek... amat bz... biasalah manager kan... hakakaka... malangnya week 4, Pija tersingkir... sangkaku Anith, ropanya silap... harap Pija boleh menyerlah lepas join OIAM ni... walau xda rejeki kan... persembahan Pija masa tersingkir pun hambar... untuk top 9 yg lain... all the best and congratulation... juga buat habang tomok... tahniah dpt imunity utk week 4 ni...


AWEERA

Aku teruja juga dia nyanyi lagu janjiku by sofaz...
nak dgr lah mcm mana dia punya rendesen kan...
Tp... mula2 jer dah hancor...
boleh pula dia kata, dia nak Imunity tu kekal kat dia jer...
kalau aku dah malu kata mcm tu...
perhaps not kata polmos... hakakkaka...



AMYLEA

Mula2 mcm ada problem skit...
lepas tu ok... cuma kurang variasi kata juri...



FIFY


Mcm sama dgn Elyana jer dia nyanyi lagu kalis rindu ni...
maybe sbb composer xnak Fify ubah lagu tersebut...
kesian kan Fify x bole nak ubah sgt demi menghormati composer itu...
suara Fify dah ok... vocal pun clear
Pada aku... bglah bakat2 baru ni bebas skit nak ubah kan...
sbb dorg pun x nak tiru penyanyi asal, bukan ubah full melodi pun.



RIZU

Best lah dia punya rendesen... cuma mungkin ada longgar skit...
apa yg longgar... sukar di tafsirkan... hakakakka



ANITH

Tiada yg spesel persembahan anith... ntah mmg dia kurang spesel maybe...
atau sbb lagu itu ssh nak topap



NINE


Ntah aku pon malas mau komen ni...
Best cuma sama mcm original resepi... dgn picing problem lg.
aaaa malas sdh ni...





ESTHER




SIMON




TOMOK


Good job abg tomok... mmg btl2 penghibur... vocal pun improve... plus creative lg... tu yg aku syg dgn oiam ni... sbb btl2 berkualiti... walaupon x brapa popular...popular terus2 pon kalau cam haprak x guna juga kan...


I will Updated later... malasss btl mau review... walaupon review mnggu lepas punya

3 comments:

okfind88 said...

wa..usaha gak manager ni eh..oit..kaw keje di mne ni???amcam keje??ok??besh??hiks...

thx ya..

Fifiey82 said...

keja kat unibesiti

Fifiey82 said...

jadi naib canselor kehormat

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB