Sejuta Cinta

17 May 2009

Konsert Final AF7




Aku sbnrnya xda mood utk follow AF ni... tp hati aku gatal jg... aku sempat pegi karnival td, pegi tgk2... itupun dah ptg... nak masuk tgk konsert juga...besar hati nak tgk stacy perform jer... ada jglah aku nmpk2 yg aku kenal... tp aku buat2 x kenal... hekhek... aku nmpk adik bolat td... hakakkakakaka... pastu jam 6 aku ngan abg aku balik... boring sgt... x mcm dulu meriah... so thn neh aku tgk di rmh saja... (Bolat masuk tv td lah... angkat banner Akim)


Secara keseluruhan konsert final AF7 neh sgt2 bosan... AF4 pun bosan tp xlah sebosan AF7... semua kontesten mcm malas2 nak nyanyi... maybe pasal pemilihan lagu yg so so... dan td aku suka persembahan akim saja... aku ada jg vote akim tp 1 jer yg masuk yg lain semua x masuk... sgt sedey... tp xpalah... aku rasa dlm ramai2 yg boleh menyerlah hnya Akim saja... harap2 Akim terus create pembelajaran terus menerus dan tingkatkan stamina... bak kata stacy joging... selain persembahan Akim... persembahan Stacy yg paling mencuri tumpuan aku... dan aku rasa mlm neh Stacy yg menang... hakakkakaka.... apa2 pon tahniah lah untuk Hafiz.... Go Akim Go Akim Go Akim Go Akim... (Konsert mlm neh mcm kelam kabut plus serabut)



4 comments:

an2raya said...

haha hafiz memang layak, dan sentiasa konsisten, cuma final tu, semua lagu pelajar2 macam hampeh

eleza737 said...

wakakakakakak bukan nak tegur.. nyampah pidah

Fifiey82 said...

malu lah lat... itupon aku nmpk adik kau jer... kami senyum2 jer tgk dia

Fifiey82 said...

yala antu... tp akim palin transform thn neh...ngeh ngeh...

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB