Sejuta Cinta

20 September 2008

Love's Award

Halooo......salamz....lama plak tak hapdet blog...asenyer mcm dah sethn tak hapdet...sory kepada peminat2 yg menanti post2 dariku yg vogue ini.... sebenonyer i dpt award la... toche2 to burung hensem....korang nak tgk tak gambo burung hensem yg bagi i award ni??? hah ni ler orgnya...amacam hensem tak... kalo bekenan kene lawan i dulu....matilahhhhh nebes pelangkong kpalak i..... wet...wet...kpalak sawet....



Hah tu ler org yg bagi i award ni.... astaga hensem... mcm yusri kru (sipi2 jer jgn nak pasan) berbalik kepada award yg i dpt... award tu i dpt sbb i cpt mesre...jap nak paste ayat dia...(mungkin award ini diberi kepada bloggers yang mudah mesra dengan kenalan baru mereka serta selain daripada menjalinkan silaturrahim, kita juga dapat memberi peringatan kepada doniya bahawa.. "selamatkan orang utan daripada terus pupus di atas muka bumi ini". Tak semestinya korang kena tangkap orang utan tu dan bagi kat pihak zoo.. pemeliharaan juga boleh dilakukan dengan tidak memusnahkan habitat orang utan tersebut)... yang ada kaitan dgn org utan tu sbb image award tu ada gambo org utan...save org utan save the world katernyer... hah gituler ayatnyer...


Tima kaseh lah yer burung.... tak shangker i ni mesre ghupernyer...so aku pon nak past ler award ni kat org lain kan...calon2 yg mendapat award ini adalah...

  • ELEZA A.K.A RAMEI
  • OKFIND
  • TEMAH
  • MYRA
So... calon2 yang kene bg award ni haruslah past juga kat org lain yang korang raser layak dpt award ini... peringatan juga kepada calon2 di atas... anda wajib past award ini kerana sekiranya anda tidak memberi award ini kepada yang layak... anda lebih kurang samer dgn habitat dalam image award kat bawah ni....sekian makaseh...

12 comments:

sixnebess said...

oit!
astaga sis....wakakakaka..
sape itewwww?ensem lg tanjung wet2 klapak sawet bah.
hohohoo

eleza737 said...

mekasehh pidahhhh

Fifiey82 said...

wakakakaa....astaga wet wet klapak sawet lagi hensem ka.....

Fifiey82 said...

kaseh di terima ramei

okfind88 said...

adoi..xabes2 ko duk tag...tangguh dulu ya utangnye buk..

Fifiey82 said...

sapa tak buat sebelom raya....bakkata pepatah aku...ibarat seperti habitat di image award itew...fhm2lah yer

cik temah said...

woiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. paksa pulak buat tag... nnt2 la weh.. mood nk buat tag ni bukan boleh dipaksa2.. kena fell.. baru iklas nk buat!! kalu lepas raya.. konsider sebulan la... syawal ada 30 hari.. hahaha..

ary.ahmad said...

oittttt...gayah2..i lap u lalingg..wakakaka...ensem bah tu?? sapa itu?? hehehe...ko kipas aku kipas balik ko...gayah..ko cumiillll sgt2..hahhaha=P

Adriana said...

malas la nak kasi award... dlm banyak2 award aku kasi... ni pirst taim org bagi aku award... wakakakak

Fifiey82 said...

wei kalo x buat...ibarat sama spt image di award itew...riana harus ko buat tu...kan nak kipas burung hensem tu...

Fifiey82 said...

wei puyuh aku tak kipas tu aku ikhlas puji ko hensem....fakta tu bukan auta

Fifiey82 said...

temah ko x buat siap ko...ni bukan tag lah temah ni award aku ikhlas ni bg kat ko

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB