Sejuta Cinta

15 September 2008

Tag Andy (Continue tag 1st tadi)

Hohoho...aku ingat aku dah habis buat tag andy tu...rupanya ada lagi ler...sapa2 aku tag tu jawab jugak tag ini...muehehehehhe... harus aku kene penyepak ni...aku gembira2 td ingat aku dah siap...pastu tgk balik...haiyoyo btl2 gilakkk...dah lah aku pening ngan tag andy ni...tapi takper aku buat jugak...dan yg penting yg di tag itew pon harus buat...bukan harus...wajibbbbb...

Penama2 di bawah...sila jawab tag ini....(sambungan tag sebelum ni...sowiiii)
1) Adriana07
2) Nebessss
3) Temah
4) Mr Loves
5) Pedo


* Your relationship with him/her is:
Kawan jer....x tau lah kalau ada yg bole jadi laki aku kan....

* Your impression of him/her (Mengikut turutan bg penama2 yg anda tag):
1) Ntah aku blom jumpa lagi face 2 face...tp aku suka kawan dgn dia
2) Comel
3) Klako
4) Mulut cam kucing...wakakakka
5) Ok lah...blom jumpa mcm mana nak impress

* The most memorable thing he/she had done for you:
Ntah blom ada...tp aku suka kwn dorg2 ni...sweet jer...(ikhlas ker ni)

* The most memorable thing he/she had said to you:
Apa erk....ada kot...takyah lah nnti sentap pulak...

* If he/she become your lover, you will:
Wakakkakaka...temah ko nak ker jadi lover aku....gilakk punya soklan

* If he/she become your lover, thing he/she has to improve on will be:
Improve....wakakakkaak...btl2 gilak...temah ko nak improve aper kalo jadi lover aku ni...

* If he/she become your enemy, you will:
Bagi makan cili...wakakakka...wei cili kat sabah sgt pedas...ni yg aku nak bagi ni...

* If he/she become your enemy, the reason will be:
Ntah...nak bgtau jugak ker...isk...

* The most desired thing you want to do for him/her now is:
Nak buat apa erk...x tepikir lagi...

* Your overall impression of him/her is:
Cute and adorebel...muakakak yer ker...

* How you think people around you will feel about you?:
Ntah ko tnya lah people around me...wakaaka...

* The characters you love of yourself are:
Cepat belajar sesuatu...dan kuat makan...biasalah tong...

* On the contrary, the characters you hate yourself are:
Suka tangguh2 kerja...ni aku cuba x nak tangguh2 tag...

* The most ideal person you want to be is:
Jadik diri sendiri...itu yg aku mahu...tp blom dpt cari siapa aku sebenonyer...

* For people that care and like you, say something to them:
I Love u...

----------------------------------------------<<<<>>>>-------------------------------------------------------

* Pass this quiz to 5 persons that you wished to know how they feel about you:
1) Adriana07
2) Nebessss
3) Temah
4) Mr Loves
5) Pedo


* Who is no.1 having relationship with?
Wakakakaka...matilah...harus ka aku bgtau ramai sgt ler...

* Is no.4 a male or female?
Wakakakak...ni aku tak cek betul2 ni...lelaki kot...xtau lah pulak kalau lain2 kan...

* If no.3 and 5 are together, will it be a good thing?
Haiyooo x bole ooo...temah dah ader koko...tp kalau temah nak boleh jer kot....

* What is no.2 studying about?
Study buat Donat...mueehhehehe...

* When was the last time you had a chat with no.3?
Petang tadi...

* What kind of music band does no.4 like?
Ntah...rasa sayang kot...

* Does no.1 have any siblings?
Ada...kalau x silap...aku tak pegi meminang lagik yg no 1 tu...kang lepas pinang aku bgtau...

* Will you woo no.2?
Macam lain jer bunyi wooo ni...kalau kat the sims...mmg lain hokey...takkan aku nak woo nebes...

* How about no.4?
Wakaakkaka ...woo yg no 4 tu...matilah nnti aku termengandung pulak...muakakakka...

* Is no.1 single?
Not single but very ebelebel...

* What is the surname of no.3?
Laaa...surname tu nama bapa dia ker mksudnya...aku tak tau lah...ko carik lah sendirik...

* What’s the hobby of no.5?
Dia suker dengar lagu Ella...

* Does no.1 and 5 get along well?
Boleh kot...ntahlah...

* Where is no.2 studying at?
Kat dunkit dunut cawangan IKEA

* Talk something casually about no.1:
Macam mana nak ckp erk...eeee takle ckp la...muakakkaka

* Have you tried developing feelings for no.3?
Wakakakak I have tried...tapi temah tolak centa aku...

* Where does no.5 live at?
Errr aku x tau lah...kat Kg Baru kot....

* What colour does no.2 like?
Laaa x tnya pulak dia...dia suka kaler gelap2 kot...tak pon suka kaler mcm donat...wakakakkak

* Are no.3 and 1 best friend?
Eeee...mcm mana ko tau erk...bagus susunan aku kan....

* Does no.3 have any pets?
Biawak kot....wakakakka...mana aku tau...temah ko ade pet ker?

* Is no.1 the sexiest person in the world?
The sexiest ever...

* What is no.5 doing now?
Mesti tgh tido...(1.32AM)

2 comments:

ann said...

dah tentu aku ada pet weh.... tp pet pet laaa.. wakakakakakaka opsss puasa... astaga... kalu ko tnya riana.. x tau laa dia ada ker tak? huahuaha

Fifiey82 said...

wei...riana lg bnyk pet dr ko....ader wing lagik....muakakakakkakka

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB