Sejuta Cinta

11 September 2008

Tag Davor Lagikkkkk....

Halo....salamz....haiyoooo...aku kena tag lagikkkk...sabo jer lah...Davor ni memang peminat setia aku taw...terharu aku...wakakakkaka...niler peminat sejati aku...kali ni tag dia panjang sgt...tapi takper aku jawab jer...dah davor ni minat sgt kat aku kan...so kita layanzzz zaaaazzzz.....

1.How old are you?
Laaaa mcm takder soklan lain kan...tapi takper dia orang tengah minat giler kat kita ni...harus di jawab...kalau ikot thn aku tak lah tua sgt baru 26...tp sebenonyer umur aku lom pun cecah 26 tu...sipi2 pun tak cecah lagik...jadik kira 25 tahun.

2.Are you single?
Secara jujur...aku masih single lagik....coz blom ada tunang atau suami...jadik kira single...bakal2 tu ada...tp kena tggulah kan...kalau ada jodoh...kawinlah aku dgn dia itew...

3. In what age do you think you’ll get married?
Aku kalau boleh nak kawin sblm 28thn...takut aku wei...kawin lmbt2 kang anak ssh nak dpt...

4. Do you think you’ll be marrying the person you are with now??
InsyaAllah kalau jodoh kuat...doa lah kat aku yer...

5. If not, who do you want to marry?
Haiyooo...sapalah aku kan nak menentukan...tapi kalau bole aku nak kawin ngan org yg boleh bimbing aku ke jalan lurus...takut jugak skrg ni jalan bengkang bengkok...

6. Do you want a garden/beach wedding, or the traditional wedding?
Aku cam nak yg garden2 ni...aku suka lak tgk... kan...tp kalau bole aku nak yg sederhana jer...berkat yg penting kan...jgn membazir...

7.Your ideal motif?
Aku tak fhm lak soklan ni...maklumlah aku men2 jer kat skulah time english class...tp aku tgk jwpn davor tu kan...dia letak color pulak...so kalau aku...aku suka pink and purple...

8.Where do you plan to go on a honeymoon?
Aku nak kat dalam Malaysia jer...tak membazir kan....nak gi Tioman lagik skalik...best kat sana...bole snorkeling...mcm2 ada...mamam dia pon besh2...

9.How many guests do you think you’ll invite?
Haruslah aku jemput ramai kan...dah ramai sgt peminat...dgn peminta2 sedekah skalik aku jemput...nak sedekah katanya...nak bg makan...sedekah tu...adalah lebih kurang 500 org, lepas tolak tambah bahagi...

10. Do you want an extravagant wedding or a simple wedding?
Ala... simple2 jer yg penting berkat...

11. Do you want the traditional vows or something you’d make up on your own??
Amender vows tu...kamus aku hilang pulak...takperlah aku ikut jer jwpn davor ni hah...I’ll make up my own. Traditional tu kalau I buat majlis kat kampong takpe. gitu katanya so aku ikut jer...

12. How many layers of cake do you want to have?
3 jer lah.... aku ikot davor jer ni ngatuk ni....meleleh btl soklan dia...

13. Do you prefer having your reception at a hotel or at a simple place?
Ala kan dah ckp yg simple2 jer....malas tol aku nak jawab bnyk kali...

14. When do you want to get married, evening or morning?
Pukul 10 pagi stat dah...dtg cepat2 kang habis makanan....maklumlah sodap kan...

15. You’d rather have your reception outdoors or indoors?
Outdoors pon boleh...Indoor pon boleh...eee pening2 aku....ngatuk sgt...

16. Do you like a grand entrance for your groom?
Ala ikot adatlah...kita kan org Melayu...Kompang pun jadilah....davor kata ni...

18. Name the song/tune you’d like played at your wedding??
Aku Stacy boleh tak? tukar jer nama Stacy pegi nama aku...kannnn

19. Are you a morning person or a night person?
Morning or night person...x fhm lak aku soklan ni...aku tgk jwpn davor mcm masuk bab munakahat jer ni....kalau baru2 kawin haruslah tak ikot time kan....nak tnya lagik...

20. Do you want a solemn ceremony or a light one?
Light, absolutely....ikut jer ngan davor...

21. What age do you want to get married?
Btl2 sengal...dah tnya td nak soal lagik...mmg poyo org yg buat soklan ni...dah lah poyo...hilang ingatan pulak....kesian2....

22. Describe your ideal husband/wife.
Laaaaa...malas tol nak jawab....mestilah yg sempurna di mata aku kan....semua orang nak yg sempurna...tp kalau x sempurna tu redha jer lah...sbb aku pon x sempurna sgt pon...

23. Do you prefer fine dining or just the normal spoon & fork/knife?
Mana2 ko lah nak makan pakai aper...semua di sediakan... asal ko jgn pakai kaki sudah....

24. Champagne or red wine?
Sorry aku Muslim...

25. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
Lepas seminggu lah...takut2 aku dtg bulan kan....manalah tau kan...

26. Money or hosusehold item?
Both penting gak....sama cam davor

27. Who will pay for the bills?
Kongsi2 lah....kesian laki aku kan bayar semua...kering dia nnti...

28. are you ready for married life?
Dah ready ni....tggl tunggu jer...doakan yg baik2 untuk aku...

29. Do u think you will still be a virgin until u get married?
InsyaAllah....tingkatkan Iman....tak tahan puasa....tak tahan lagik...ko kawin jer lagi senang kan...

30. Will u always be true to your wife/husband?
Ada benda kena rahsia...ada benda wajib bgtau....itulah aku....

31. How many kids do u like?
Aku terima jer....daah rezki Allah nak bg kat aku....10 pon boleh....itupon kalau aku mampu kan...

32. A new house for a newly wed or an old one?
Tgklah kalau ada rezki...new2 lah tu...

33. Will u celebrate silver wedding, gold wedding, or diamond wedding?
Diamonds are girls best friend...aku ikut jer lah jwpn davor...

34. What kind of cuisine would u like for ur wedding?
Western....jwpn davor lagik....

35. Will u record ur honeymoon in a cd or dvd?
Awat ko nak beli ker dvd tu....

36. Whose wedding plans would you like to know next??? choose 5 person as Your friend??
* Eleza
* Andysahlam
* Sweet Myra
* Mizi
* Sapa nak buat...buat jer...aku ikhlas nak tag...

8 comments:

Anonymous said...

buy cheap cialis - buy cialis online , http://buycialispremiumpharmacy.com/#kdlqr buy cialis

Anonymous said...

buy viagra online - buy viagra , http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#tadxj buy viagra

Anonymous said...

viagra 50 mg - cheap generic viagra , http://viagraboutiqueone.com/#edggr buy viagra online

Anonymous said...

Hi, provigil online pharmacy - buy modafinil online no prescription http://www.provigilpills4sale.com/, [url=http://www.provigilpills4sale.com/]order provigil online [/url]

Anonymous said...

Li, Provigil Online - modafinil online pharmacy http://www.provigilbenefitsonline.net/, [url=http://www.provigilbenefitsonline.net/]Provigil Without Prescription[/url]

Anonymous said...

Hi, generic lamisil - lamisil pills no prescription http://www.0101f.com/, [url=http://www.0101f.com/]lamisil no prescription[/url]

Anonymous said...

4, Buy Lunesta - order lunesta online http://www.lunestasleepaid.net/, [url=http://www.lunestasleepaid.net/] Lunesta Price [/url]

Anonymous said...

5, [url=http://www.costofeffexor.net/]Order Effexor Online[/url] - Buy Venlafaxine Online - effexor pills http://www.costofeffexor.net/ .

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB