Sejuta Cinta

13 September 2008

Tag From......

Haloooo....salamz....memandangkan aku bnyk sgt masa....jadi peminat2 aku mmg ramai nak bagi aku tag...sungguh aku terharu....tq lah yer sbb setia meminati aku...toche...toche....so jom kita enjoy dengan soklan2 tag ini...

soklan dia takder ssh sangat juz tnya apa dlm beg aku dan faedah2 membawa brg2 itew...muakakakkakaka....wei aku x pakai bag...tau tak aku adalah manusia paling rimas dgn bag....dompet pon malas nak bawa hokey...aku letak cam tu jerk duit kat dlm poket....ic, kad metrik, kat atm maybank, tepon, buku nota kecik...itu jer kot...erm surat beranak jer lah aku tak bawa...kalau aku gi kelas pun xder bag...yolah kan aku sehari ada 2 jer kelas...kdg2 1 jer kelas...so yg memerlukan aku bawa buku...aku pegang mcm tu jerk...mmg tak akan guna beg dulu mmg aku suka jugak beg2 ni...tapi lepas aku di ragut kat sek14 PJ....aku serik....kdg2 aku seram tgk org pakai beg...yalah aku pernah mengalami kan...nasib baik ragut beg jer kan...kalau ragut lain....habissss miji x nak dah kat aku....

Ok berckp pasal faedah knapa aku bawa brg2 tu semua mari kita rungkaikan...ic, wajib bawa kang x pasal2 aku kena ckp warga switzelen pulak kan...maklumlah wajah aku ni kan pan asian...


Kad metrik...harus aku bawa...sbb kdg2 kene cek jugak nak masuk lebry...pastu manalah tau kan guard dekat UM tu ingat aku student University Of Oxford...haruslah aku bawa...

Kad Atm maybank...yg ni wajib...pasal aku ni x suka ambik duit bnyk2...so aku bawa atm card...takut2 duit aku tetiba habis kan...maklumlah aku ni kalau nmpk mknn sodap2 semua aku nak sapu...(kalau nmpk buku...100 kali aku pikir nak beli)


Tepon...yg ini pun suatu keperluan bukan kehendak...wajiblah setiap minit miji nak kol aku...rindu katanya...takpon ryo kol aku kan... pasal dah jatuh centa kat CikMedina...matilahhhhhhh......



Buku nota kecik...kalau gi kelas mmg aku bawa...kalau gi jln2 kdg2 lah aku bawa...tgk permintaan mood aku...tp sllnya aku bawalah...


So itu jerlah kandungan bag aku...takder apa yg menarik...sbb aku sgt2 simple...kawin ngan aku senang sbb x tgk sgt beg2 ni...senang nak urus bak kata miji...muehehehehhe

So puteri2 dan putera2 yg aku nak tag adalah....andysahlam, reen alissara, myra, pedo, so peminat aku yg tag aku ni kata...sapa x buat kene sumpah...takut nak sebut sumpahan tu...so lebih baik buat....


8 comments:

Anonymous said...

bila aku dgr je ada gosip br tentang ryo..aku yg tgh wat assgmnt terus ke blog si ajah ni..tanpa pk kesibukkn aku ni..baca punya baca...weh..pa hal plak ryo masok dlm citer ko...huh!!~klo nk masukkn ryo dlm sesuatu citer..kena laa minta kebenaran bini dia dulu..ok???teruskan tag mengetag...good luck cikmedina..hohoho

okfind88 said...

harharhar...kene serbu weei..wkaaka...sian lor ajah..muakakaa..

CikMedina said...

wakkaakkakakak ryo dah kawen ker? wei aku tak tau plak ryo dah kawen...muahohohohohooh

Hajahgayah said...

mesti ko yg batu api kan okf....jeles lah tu...muehehhehe

okfind88 said...

muakaka ajah..aku xbakar pown..alala..leks ar..kite kan men2..harhar..

Fifiey82 said...

WEI SAPER YG SENTAP SEBENONYER NI...HAIYOOOO

Anonymous said...

wahhhhhhhhhhh....daripada cr ker sini pon de gak.....

CikMedina said...

wakakakka ryo...haruslah ada....walaupon anon...aku tetap tau itu ryo

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB