Sejuta Cinta

08 October 2008

Aksi Di Hari Raya...

Salamzz....masih raya lagi ni... samat rayer... jgn lupa eksesais... perot dah BOROI... hah post kali ni aku nak bg tgk gambo2 jer lah... bnyk hari aku x hapdet blog... kali ni kene qada bnyk2... aku sebenonyer pening layan karenah anak buah aku yg sekor ni... nakal kemain lagik... lepas tu gian menari bagai... kenkadang tu boleh gelak2 cam wanita melayu terakhir gitew...


Time ni dia tgh menari sakan... over btl...


Ni tgh sakit... tapi masih lagi over aktip


Aku pasan dia suka buat muka mcm ni kalau dia pasan org nak potosut dia...


Ni tgh mengacau org men ps2... takder keje btl budak ni kacauuuu jer...


Ni tgh nangis bagai... ssh beno nak bg mkn ubat... hambek ko... tepaksa main paksa...

Bnyk lagi aku nak upload gambo ni... tp aku sggh bz nak men game...muehehehehhe sekian...makaseh...

2 comments:

Adriana said...

gambar tuan blog nye mana?????

Fifiey82 said...

muakakka masih mistery

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB