Sejuta Cinta

08 October 2008

Candid Lebaran...

haiyooo..... salam... lama beno aku tak hapdet blog... bukan raya sakan... tapi penyakit kemalasan menyelubungi hatiku... diselubungi lemak2 rendang ayam dan daging...thn ni raya aku rasa x best sgt... maybe pasal aku ni blom pandai habis blaja... tu yang aku rasa x besh...malu pon ada...haiyooo...bilakah aku akan habis ni... kang aku mati awal tak sempat nak balas2 duit kat mak ayah aku... ni ler yg aku dok pikir jer... hampir tiap mlm dok mimpi tu jer...astaga... aku ni rasa tak sedap hati jer beberapa hari ni...

Berbalik kepada tajuk entry... aku juz nak share gambo2 candid di hari raya... gambo one family nnti aku akan buat di lain post...gambo2 itu sdg di edit secantik yg mungkin...hah ni ler gambo2 candid untuk lebaran... actually aku lupa pulak, rmh aku buat open hos... yg dtg hnya sedara2 jer... aku ni mmg tak jemput kengkawan aku... maluuuuu...err nnti aku continue hapdet entry ni...wayar camera hilang. Hah... aku dah jumpa pon usb camera...tgk2lah gambo2 yang tak severapa ni...nnti aku hapload lagi yg laennn




Memula open hos ni... tak ramai lagi yg dtg...


Ayah aku bz besembang...



Anak buah aku ngan anak kawan aku time kecik2...eeee semua dah ada anak...aku lagi lom ada anak... erti kata lain lom nikah...


ni adik pompan aku... sapa lagi lawa... haruslah aku lagi vogue dr dia... (taknak kalah)



Rendang daging... semuanya mak aku yg masak


Ayam masak kicap... mcm bukan ayam jer bila gambar


Ikan masin berlada...muakakakak


Ni nama dia jeruk bambangan... mmg sodap...kalau dtg sabah jgn lupa rasain ini ya buk...



Mak aku masak lah semua ni... aku tukang tgk jer... Kubis berudang wakakakka



Udang masak merah... kat sabah puas makan udang... sbb murah...kat kl letih lah nak makan... mahal yop...


Bnyk lagi gambo sebenonyer... tapi ini tenet sggh slow...lama giler... giler pon tak lama mcm ni... nnti aku upload lagi kalo tenet dah ok...lama sgt blog mcm tongkang... ok.... salamzzzzzzzzzzzzz

6 comments:

sixnebess said...

siiiiiiiiiiiiis salam...
hohoho..bestnyaa raya ;)
wendu mo mkn bambangan..kat limbang pon ada OoooOOoo..pokok bambangan kat blakang umah je.. :p
adui..kecor air liur..lapolaa.
wakakakaka..

Fifiey82 said...

WAKAKAKAKA...HAIYYOOO TAK SUKA SGT MKN BAMBANGAN TU... SAJA JER LETAK GAMBO TU BAGI ORG KUAR AIR LIUR

puyuh said...

kak gayahhhhh...nak mamammmmm..hehehehe...cedap eh!! hohohoho

Fifiey82 said...

ko nak mkn aper lobes... ko ckp jer... aku bagi ... muakakakka

puyuh said...

makan ati..huakakaka :P

Fifiey82 said...

astaga mkn hati...lain mcm jak bunyi tu

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB