Sejuta Cinta

10 October 2008

Befday Wafi

Haloooo... salam... kabare? wakakakka tetiba pulak kan... ok2 sebenonyer aku lupa nak hapdet pasai befday adik aku yg tong seperti ku... namanya wafi... dia befday 6 hb tu tp kami celebrate awal skit pasal kakak aku yg 2nd nak balik kl sabtu... so kami celebrate time buat open hos raya ke tiga... lebih kurang jam 9 lebey mlm gitew... yg dtg juz family2 terdekat jer... tak dan lah nak jemput2...ni gambo2 yg sempat aku ambik time tu...








6 comments:

okfind88 said...

epy besday wafi..owh..ni adik ko yg chat ngan aku ri tu ek?wafi..epi besday yg ke 12 taun...

Lasker said...

hi hi ..
There was a time when ShoutOut played a part in your online blogging life .. and we want you to know that we have shifted to ShoutOutLounge.com.

Please do add ShoutOut back to your blog and join us like you used to last time.

We missed you :)

Cheers!

Fifiey82 said...

12 ker... 11 lah pacik okf....

Fifiey82 said...

hai hai lasker... yess i will

okfind88 said...

eh 11 ek makcik..sowie2..luper da...hiks..xpe slh taun..jnji wishes tu smpai..kannn...

Fifiey82 said...

ya ya dah sampai

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB