Sejuta Cinta

06 May 2009

Kenapa Dia Klon Aku???


Perlukah aku nak ingat balik crita gilakkk ni... kdg aku pikir x masuk akal pun ada. tp tulah sejak brapa menjak ni aku mimpi yg bukan2.... smpi lah aku baca thread misteri paranormal kat satu forum tu... so aku pun kongsi lah crita aku kat sana... ada yg kata hantu raya lah... bunian lah... yg aku pula smpi x dpt tido... asal tido mesti mimpi yg bukan2... semalam lagi dasat mimpi aku smpi bepeluh2... padahal sejuk bkn main lagi... pernah satu ketika dulu, ada satu pacik tu bgtau kat aku... dia kata satu hari nnti aku bole tgk semua makhluk di muka bumi ni... termasuk yg halus, yg kasar, yg tong dan mcm2 spesis... lpas dr tu, aku pon mnta lah pendapat lecturer aku... mesti dorg arif pasal benda2 tu... bukan apa nnti terpesong aqidah kan... ustat aku kata... manusia mana bole nmpk benda2 tu secara total... cuma nmpk so so aja... mcm kelibat2 lah... aiseh seram pula aku tiba2...

Berbalik kpd crita aku... sblm aku pindah kat Bndr Sri Permaisuri... aku tggl kat satu condo yg baru siap kat Pudu Ulu ala yg dkt dgn PGRM Cheras tu... kiranya kami antara org yg paling awal tggl kat situ. Mula2 pindah kat sana... aku x rasa sgt... sbb aku jarang tido kat sana... time tu aku still ada rumah sewa kat kerinchi... lepas aku dah x tggl lagi kat rumah sewa aku... full time lah aku tido kat kondo tu... mula2 aku ingat x lah seram sgt tggl sana... seronok jer kami... hari2 bole swimming... almaklumlah jarang swimming kan... so boleh dikatakan tiap2 hari kami swimming... pagi pegi bilik komputer coz ada wireless free... mlm pula swimming... begitulah kehidupan kami yg sgt sihat. Time tu x rasa sgt sbb cuti skolah... so x sunyi ada adik2 aku dtg kl time tu... kakak aku pula time tu tgh ngandong... blom sarat lagi... bila adik2 aku dah balik sabah... aku sunyi.... sll lah aku suh abg aku dtg jenguk aku tiap2 hari... aktiviti sama... kalau x swimming, pegi bilik komputer... x pon gi cyber main game... abg ipar aku pula sll balik lewat mlm... pernah satu mlm tu... abg ipar aku ckp ada benda ikut dia naik rumah... smpi panggil ustat... yer lah takut kan jadi apa2 kat kakak aku tgh ngandong... begitulah diary kehidupan aku kat sana....

lepas bbrapa bulan tggl sana... time tu kakak aku dah sarat... mcm biasa aktibiti aku tetap terus... cuma aku balik awal dlm around jam 11 mlm lah... ala aku x pi mana2 pun... pegi bawah jerk... tp tulah tepaksa balik awal kalau x betenggek lah aku kat cyber tu smpi 5 pagi... time tu blom ada brodband lagi... mcm biasa abg aku tiap2 hari jenguk aku lepas dia habis keja... kalau weekend tu aku mmg malas nak gi jln2... paling2 pun aku gi jusco mkn kepsi... tgk2 brg pastu balik... time tu seronok aku mkn kepsi... skrg tepaksa telan liur.... boikot katanya...

Smpi lah satu weekend ni abg aku ada keja obetime... so tepaksa dia dtg mlm... aku pon kata ok... walau dlm hati aku sunyi sgt sbb boring mcm ular sawa kelaparan... so aku ni tggu lah abg aku smpi tetido... skali bgn jam 12 mlm sdh... aku kol dia x dpt2 ni... aiseh mmg aku panas lah tyme tu... tiba2 abg aku kol... dgn nada suara yg sgt gembira dan eksaited nya dia kata dia dah smpi rumah... aku ni pelik lah... aku ada ka jumpa dia... pastu aku tnya dia "knapa ko ttp henset..." "mati2 aku tggu ko smpi tetido..." pastu dia kata... "aik kau ni gila sdh ka..." katanya... "kan kita mkn sama2 lg td..." uiksss tiba2 jantung aku ni kencang pula... then aku kata kat dia... "manada aku jumpa ko... dan kau x dtg pun td... tu yg aku tetido2 tggu kau..." pastu dia kata... "kau ni mamai ka apa... ka kau gila..." dia ulang2 ayat yg sama... pastu aku ckp serius aku x da jumpa dia td... then aku tnya kakak aku... apa yg aku buat td... kakak aku jawap dgn pelik... "kan kau tido td...." aiks... aku pun ckp lah dgn abg aku... aku ada bukti yg mmg aku x turun2 dr pagi... pastu abg aku pun ckp... "patutlah td kau diam jak... muka pucat... monyok... mcm org ada masalah rumahtangga jak" katanya... pastu abg aku ckp lagi... "tu lah kau tido mati x ingat dunia sdh... smpi org lain sdh dating dgn dia...." katanya... aku pon crita lah kat kakak aku... pastu abg ipar aku ckp seram gilak... mmg mlm tu aku x brani tido bilik aku... dorg kakak aku pon tido luar... so aku ni sanggup lah tido di sofa... esoknya abg aku dtg... so dia ceritalah... mlm tu dia kata dorg mkn nasi lemak lagi kat kedai mamak... aku pon ckp kat dia... mesti org pelik kan kau order dua nasi lemak pastu ckp sorang2 mcm org gila... patutlah waiter tu tgk dia semcm... lpas dr tu abg aku ckp jgn crita lg... cukuplah katanya... tp smpi hari ni aku masih x puas hati... kenapa dia klon aku... then knapa dia mesti buat muka monyok time jumpa abg aku... aku tau lah time tu aku ada masalah besar... mmg aku pendam x pernah crita dgn sapa2 termasuk abg n family aku... bnyk btl persoalan aku skrg... nak pegi berubat tp malu... aku takut nnti lebih teruk lagi... so aku pikir hujung mnggu ni aku pegi berubat... sbnrnya bnyk lagi crita pelik aku... kalau nak tulis sini smpi esok x habis... later2 aku crita lagi... mcm lah seribu org yg baca kan....



8 comments:

Adriana Danielle said...

wahhhh... ella klon kau sudah. seram aku...

eleza737 said...

weii kepsi buleh makan laa sbb malaysia punye.. mcd je boikot..

erk ko penah crita pasal ni kat aku kan mase insiden ella2 penang kacau sfc tu.. huuuuuu

Adriana Danielle said...

mungkin ella tu memang selalu klon dia la eleza.. pasal tu dia citer sekarang.

Fifiey82 said...

muakakka ya ka bole... harus esok aku qada mkn... aku crita balik sbb aku teringat... lgpon mcm dia nak dtg kacau2 balik... gilakkk punya ella

Fifiey82 said...

riana apa crita ko skrg... mcm mana intebiu ko????

eleza737 said...

waaaaa terus aku takmo pegi KFC stadium..

nnt jumpa klon pidah

Fifiey82 said...

muakakkakaka lat.... kau jgn lat... advance tau aku pnya klon tu... siap boleh cantas masa kol... jgn pecaya kalau aku kol nak jumpa... muakakkakakak

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB