Sejuta Cinta

14 June 2008

I Luv U Daddy...

Wah bestnya.... abg aku belikan aku ikan keli bakar... lama dah mengidam makan ni. jap lagi nak gi tgk movie wif abg yg ku syg. nak tgk hulk.... ah ramei ko jan buat statement tgk cermin pula..... ko pun ramei kalau nak gi tgk hulk ko tgk cermin kat toilet ko and yg penting time ko tgk cermin tu ko pakai baju kau yg ko pakai time kat ria centrel tu......muahahahahahahahahha....riana kalau gi langkawi tu....ingat2lah kami kat cbox....tak beseri cbox tu kalau takde kau riana...
And to my beloved daddy "happy father's day" x dapat aku kira ngan jari pengorbanan daddy aku.....waaaaa.......moga2 aku lulus semua paper aku....x sabar rasanya nak balas sgl pengorbanan my parents espeseli my dad and dad... ampunkan kerana anakmu ini bnyk menyusahkan. and to abg...jgn sedi2 walaupun ur dad dah xda lg selalu2 lah sedekah kan surah yassin untuk dia. sama juga lah ngan okf....jadilah kebanggaan daddy kamu.
erm.... untuk semua daddy2 kat mesia ni......"Happy Father's Day"

5 comments:

eleza737 said...

wakakakkaaka gilakkk..
ko x payah pakai ijau pon suda mcm hulk..!
waaaaaaaaaaaa wakkkakkaka...


wah anellaaa... aku nak helang tau..!
bawak balik..!!

Okfind88 said...

huhu..10q ff coz put my name..

Fifiey82 said...

aku put ka.... aku pesan tu dgn kau sll baca yasin okf tuk dady kau

Fifiey82 said...

ramei ko mmg gilakkkk.

Nur Adreanna Natasya said...

woiii... apa ni? wakakakakakaka.... aku menunggu kemunculan chat box kat blog ko ni supaya senang aku nak carutz. wakakakakaak.

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB