Sejuta Cinta

15 June 2008

Tekanan Jadi Tong

Erm dah penat dah....mcm2 produk dah aku mkn... tak taw nak mkn apa lg. senaman jgn ckp lah. bole dikatakan hari2 aku gi swiming. tp skrg ni jarang2 skit. maybe pasal tu lah aku semakin meningkat remaja. akakakaakka..... aku ingat nak ikut tips dr blog phyd dia mkn fibre sambil2 mengamalkan diet seimbang.... bole pecaya ka aku ni ..... ntah 2/3 hari jer pastu hampeh. ni semua paasal ramei la ni....kfc2 jer..... muahahhahah.

erm semlm tgk hulk... best jugalah crita dia. dan yg pnting skali hulk tu ensem orgnya. dan sekali sekala aku terbayang wajah ramei ketika hulk menjadi incredible....wakakakakka....


abg tgh beratur nak ambil duit, time ni dlm jam 8.30mlm.... ye ye a... aje, skali pi beli tiket, selling fast la pula, ada pun seat asing2 dan jauh2 pula tu. tepaksalah ambil yg midnite punya dlm jam 12.30. lenguh kaki jln2 dlm time skwer... dan dlm bosan2 tu, aku ambi lah pic kedai dah ttp kat time skwer ni. abg pula sempat posing kat kerusi narnia.. nasib baik x roboh. kalau ramei yg duduk sah bocor...wakakakakakkakak....

4 comments:

Nur Adreanna Natasya said...

tekanan ka jadi plus size? tak kot? tong bukan sebarang tong. p/s.. bila nak letak chatbox ni??? senang nak tinggal msg...wakakakakaka

eleza737 said...

waaaaaa... asal ckp pasal aku..
mesti hijauuu je ayat2 ko..
mendalam sungguh makna itu..

xpa laa.. ko laa hulk paling special..
xpayah tetap ngan kaler ijau..
warna apa ko pakai.. ke'hulk'an tetap menebal dalam diri ko..
wakakaakakaa

Fifiey82 said...

aku mmg tekanan jadi plus size model ni... ramei hijau tu kan melambangkan kau

Okfind88 said...

wah..diet ka??ff plus size ka??lalalalalaa..put chatbox plz....

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB