Sejuta Cinta

27 September 2008

Salam Lebaran Untuk Semua


Haloo....salamz....ni ler aku reka sendirik...aku tau mmg tak lawa...dahlah x nmpk ucapan aku tu...kalo nak baca ucapan tu kene pakai kanta lekap...nak edit gambo...tp kat pc ni sengal ayam x der software...bnyk sgt aku nak list name sebenonyer ni jer lah yg mampu aku ingat...mklumlah dah senja2 ni tak larat nak ingat semua...salam aidilfitri maaf zahir batin buat riana, okf, ramei (aku enjoy kenal korang)...nebes (jaga kesihatan...akak syg nebes), puyuh, temah, cahaya, sun, ryo, nik, semua kwn2 kat stacyfrenz...wei ramai sgt...x leh nak list down...0~0 yer....ampunkan dosa2 ku...sori kalo aku ni keterlaluan sgt bergurau...sekian makaseh




5 comments:

ary.ahmad said...

kak gayahhhh...slamat hari rayerrr...maap zahir dan batin...duit ayerr xder ke?? hehhe..stay cute ek...salam... -lobess-

Fifiey82 said...

cute erk...thankz

Fifiey82 said...

lobes duit raya tggu lah aku kawen dato M

eleza737 said...

pidahhh ko kat sabah ke..? huhuhu..

slamat ari raya pidah..
maaf zahir batin..
kenang miji dalam doa ku.. wakkakakakakka

Fifiey82 said...

muakakkakaa,,,, samat raya juga ramei...maaf batin jer..zahir aku tak pernah buat dosa kat ko...so batin jer lah aku nak mnta ampun

Blog Archive

 

©2009 Welcome To My Life | by TNB